torsdag 19 juni 2014

 

 

                  Min attityd till tillvaron.

Barnbarn - Jag är inte bara morfar utan dessutom farfar. Jag har haft förmånen att bo granne med min dotter, så jag har haft daglig kontakt med mina barnbarn. De börjar visserligen växa ifrån mig. De äldsta barnen börjar närma sig den yngre medelåldern och den yngsta går i gymnasiet.

Och resten av familjen

 Studier
- Studier är min egentliga hobby, jag försöker bevara och förkovra mig inom mina utbildningsområden, teknik och ekonomi, men så lider jag dessutom av en obesvarad kärlek till Franska språket. Gitarr spelar jag när är ensam hemma.

Dator
– Har varit mitt intresse så länge datorer funnits, började med Commedore 64 och har därefter fortsatt, ålder är ingen ursäkt för att sluta att utvecklas.

 

Bokmal - Jag läser inte bara god litteratur, en och annan deckare slinker med, men en hel del klassiker och gärna litet modernare (20-, 30- talet?) avantgardistisk litteratur, såsom Samuel Beckett med flera, blir det ju. Försöker kultivera min smak genom att prenumerera på Lyrikvännen. Har börjat läsa Vilhelm Ekelund på allvar.

 

Före detta lokalpolitiker - Genom åren har jag vari föreningsaktiv, utan att riktigt veta hur det gick till. Kommunfullmäktige, kommunstyrelsen, socialnämnden, försäkringskassan och diverse kassörs- och revisorsuppdrag i olika föreningar har jag åtagit mig. Men från och med 2007 har jag inte längre några uppdrag.

 

 

 

Webbplatsen uppdaterades torsdag 19 juni 2014